JAVENDE

Over Javende

Na jarenlang voor diverse consultancy bedrijven gewerkt te hebben, besloot Jarno Horenberg begin 2011 als zelfstandige verder te gaan. Na zijn HBO logistieke opleiding aan de Nationale Vervoersacademie te hebben afgerond, heeft hij zich sinds 1996 met de IT en sinds 1998 met diverse SAP projecten bezig gehouden.

Jarno is een zeer ervaren, breed inzetbare functionele SAP Consultant. Hij heeft ruime ervaring in full-cycle implementaties en beheer van ERP- en CRM-systemen. Hij heeft in grote, ook internationale, projecten geparticipeerd en kan daarin ook verantwoordelijkheid dragen voor een deelproject. Zijn focus lag voorheen op het logistieke vlak; SAP SD en MM.

Sinds 2005 heeft zijn focus zich verplaatst naar implementaties op het gebied van SAP CRM in combinatie met de integratie naar SAP ECC. Daarbij is hij breed inzetbaar op het gebied van business blauwdrukken, verzorgen van workshops, functioneel ontwerp, realisatie, testen en gebruikersondersteuning.

Deze gecombineerde ervaring maakt hem dan ook zeer geschikt voor integratie trajecten en configuratie van de UI. Dit kan via SAP GUI, PCUI, Portal (content configuratie, rollen, universal worklist) en de nieuwe CRM UI.

Buiten de SAP certificeringen, SCM Order Fulfilment ECC 6.0 en CRM Internet Sales 4.0, is hij sinds 2009 ook geregistreerd CRM Professional (RCP).

JAVENDE - Interconnecting

Foto Jarno
© 2011 www.javende.com